Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset räätälöidään jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaan. Erilaisilla muotoiluilla, kaarevuuksilla ja pituuksilla voimme luoda jokaiselle uniikit ripsienpidennykset. Tyylejä on paljon erilaisia, luonnollisesta lopputuloksesta näyttäviin lopputuloksiin ja kaikkea siltä väliltä. Me luomme sinulle unelmiesi ripset turvallisesti ja laadukkaasti, omia luonnonripsiäsi kunnioittaen. 

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripsissä yhteen omaan ripseen liimataan yksi viuhka, joka koostuu ripsikuiduista. Yhdessä viuhkassa on  2-10 ripsikuitua, riippuen toteutettavasta lopputuloksesta, käytettävistä kuiduista sekä asiakkaan omista luonnonripsistä. Volyymiripsillä on mahdollista toteuttaa niin luonnollista kuin näyttävääkin lopputulosta. Me ammattilaiset aina arvioimme, kuinka paljon omat ripsesi kestävät pidennysten painoa, jotta voimme toteuttaa pidennykset turvallisesti omia ripsiä vahingoittamatta.  

Perinteisissä volyymeissä teknikko tekee itse ripsikuiduista viuhkat käsityönä. Volyymiripset on kuitenkin myös mahdollista toteuttaa valmisviuhkoilla, jolloin pidennysten laitto vie vähemmän aikaa, sillä viuhkat on jo tehty valmiiksi. 

Volyymiripsillä voidaan tehdä myös esimerkiksi rikottua ”Kim K” tyyliä sekä Wet Look tyyliä, jossa viuhkaa ei avata. Me ammattilaiset autamme sinua löytämään itsellesi sopivan tyylin!

Klassiset ripset

Klassisissa ripsienpidennyksissä yhteen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Klassisissa ripsienpidennyksissä tuuheus siis määräytyy omien luonnonripsien mukaan, joten mikäli toiveenasi on tuuheat ripsienpidennykset, suosittelemme tähän volyymiripsiä. Klassiset ripsienpidennykset sopivat sinulle, joka tykkäät ripsivärimäisestä ”eritellymmästä lookista”. 

Hybridiripset

Hybridiripset ovat volyymien ja klassisten yhdistelmä. Halutusta lopputuloksesta riippuen, hybridiripset toteutetaan tyypillisesti suurimmaksi osaksi volyymiviuhkoilla, joiden lisäksi ripsiin laitetaan myös klassisia kuituja. Klassisten kuitujen pituutta säätelemällä voidaan lopputulokseen tuoda rikkomaisuutta. 

Ripsiteknikkojen osaamistasot

Junior-taso

Junior-tason teknikko on aloitteleva ripsiteknikko, joka vasta harjoittelee. Teknikon työskentely on hitaampaa kuin kokeneimmilla teknikoilla, joten aikaa tulee varata enemmän, jotta teknikko saa suoritettua työnsä rauhassa huolellisesti. Ripsienpidennyksissä Junior-tason teknikon kädenjälki on kevyempää ja hän toteuttaa vain perustyylejä. Junior-tason teknikko työskentelee itsenäisesti, mutta tarvittaessa saa apuja kokeneemmalta teknikolta. 

Master-taso

Master-tason teknikolla on perusosaaminen hallussa ja hän työskentelee itsenäisesti ja sujuvasti. Kädenjälki on siistiä, kuidut on oikeaoppisesti asennettu ja viuhkat on siistit. Ripsienpidennykset toteutetaan Junior-tasoa nopeammin. 

Top-taso

Top-tason teknikolla on pitkä kokemus ripsienpidennyksistä. Teknikko hallitsee perustekniikoiden lisäksi myös erikoismuotoilut ja tyylit. Teknikko toteuttaa turvallisesti myös näyttävät ripsienpidennykset ja hallitsee myös haastavat ripset. Työskentely Top-teknikolla on nopeaa sekä sujuvaa.  Suosittelemme Top-tason teknikkoa, kun haluat tuuheat ripset, sinulla on haastavat ripset tai haluat erikoismuotoiluja. 

Hyvä tietää ripsienpidennyksistä

ENNEN RIPSIENPIDENNYKSIÄ:

 • Poista piilolinssit silmistä ripsienpidennysten laiton ajaksi.
 • Vältä kofeiinin nauttimista ennen laittoa
 • Liimasidos vaatii alleen täysin puhtaat luonnonripset, joten puhdista ripset huolellisesti ennen ripsienpidennysten laittoa ja tule laittoon ilman silmämeikkiä. Mikäli ripsissä on runsaasti meikkiä, voi jäämiä jäädä useankin puhdistuksen jälkeen. Tämä voi heikentää ripsienpidennysten pysyvyyttä emmekä voi tarjota työlle takuuta. Meillä on liikkeessämme mahdollisuus pestä ripset ennen laittoa ja teknikkomme pesee ripset myös tarvittaessa. 
 • Raskaana olevilla ja imettävillä hormonit voivat vaikuttaa luonnonripsien koostumukseen ja kasvunopeuteen, joka voi näkyä pysyvyysongelmina. On kuitenkin asiakkaan oma päätös ottaa ripsienpidennykset tästä huolimatta. 

MILLOIN RIPSIENPIDENNYKSIÄ EI VOI TEHDÄ?

 • Ikäraja palveluillamme on 18-vuotta. Vanhempien luvalla voimme tehdä ripsienpidennyksiä myös pari vuotta nuoremmillekkin kertaluontoisesti esimerkiksi juhliin. 
 • Mikäli sinulla on silmätulehdus tai muu tulehdus silmän tai luomen alueella, emme hygieniasyistä voi tehdä ripsienpidennyksiä. 
 • Mikäli sinulla on todettu akrylaattiallergia
 • Mikäli sinulla on avohaavoja silmien lähellä. Myös juuri tehdyn  silmänrajauskestopigmentoinnin tulee olla täysin parantunut ennen pidennysten laittoa. 

RIPSIENPIDENNYSTEN KOTIHOITO

 • Pese ripsienpidennykset päivittäin niille suunnatulla ripsishampoolla. Ripset saa pestä heti laiton jälkeen, eli ei tarvitse odottaa 24h. 
 • Älä käytä pidennysten puhdistukseen vanua tai vanupuikkoja. Parhaiten saat lian irtoamaan ripsien väleistä ripsishampoolla ja pidennysten pesuun tarkoitetulla siveltimellä. 
 • Vältä ripsiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta. 
 • Älä revi, nypi, hankaa tai koskettele ripsienpidennyksiä. 
 • Älä käytä pidennysten kanssa irtoripsiä tai ripsiväriä. Vältä myös öljypohjaisia tuotteita ripsienpidennysten lähellä. 
 • Runsas saunominen tai silmämeikin käyttö voi heikentää pidennysten pysyvyyttä. 
 • Harjaa ripsienpidennykset aina kuivana.
 • Kuivaa ripset pesun jälkeen kevyesti painelemalla. 
 • Vältä saunomista ja solariumia 48h laiton jälkeen.
 • Huolla ripsienpidennykset säännöllisesti noin 2-4 viikon välein. 

RIPSIENPIDENNYSTEN TAKUU

 • Ripsienpidennyksillämme on viikon takuu. Virheestä tulee ilmoittaa meille heti ja mahdollinen reklamaatio tulee tehdä viikon sisään palvelun ajankohdasta. Takuuehtoihimme kuuluu kotihoito-ohjeiden huolellinen noudattaminen. Pikahuolloilla ei ole takuuta. Käsittelemme jokaisen reklamaation tapauskohtaisesti. 

  Ripsien luonnollinen elinkaari on yksilöllisesti noin 4-12 viikkoa, jonka aikana kaikki ripset uusiutuvat. Ripsiä siis irtoaa päivässä noin 1-5 kappaletta per silmä. Luonnonripsen mukana irtoaa myös siihen asennetut kuidut. Liimasidoksen vanhentuessa kuituja saattaa myös irrota sellaisenaan ilman omaa ripseä.