Kynnet

Rakennekynnet

Rakennekynsissä omien luonnonkynsien päälle rakennetaan keinotekoiset kynnet. Rakennekynsillä on mahdollista toteuttaa monenlaisia tyylejä. Kynnet voivat olla lyhyet ja luonnolliset, pitkät ja näyttävät tai mitä tahansa siltä väliltä. Koristelussa on vain mielikuvitus rajana. 

Meillä EC Beautyssa rakennekynnet tehdään geelillä ja muoteilla, joilla saadaan haluttu lisäpituus ja malli. Geeli kovetetaan UV/LED- uunin avulla. 

Rakennekynnet huolletaan noin 3-4 viikon välein, riippuen kynsien omasta kasvunopeudesta sekä elämäntavoista. 

Geelilakkaus

Geelilakkaus on rakennekynsiä ”kevyempi” vaihtoehto. Geelilakkaus tulee oman luonnonkynnen päälle eikä siinä rakenneta kynsille lisää pituutta. Toisin kuin tavallisessa kynsilakassa, geelilakka kovetetaan UV/LED-uunin avulla rakennekynsien tapaan ja se on kestävempi vaihtoehto kuin kynsilakka. Geelilakkaus myös suojaa omaa luonnonkynttä ja tuo sille vahvuutta. Geelilakkaukset huolletaan noin 2-3 viikon välein, riippuen kynsien omasta kasvunopeudesta ja elämäntavoista.

Kynsiteknikkojen osaamistasot

Meillä EC Beautyssa olemme hinnoitelleet kynsipalvelumme osaamistason mukaan, jotta voit valita tarpeillesi ja budjetillesi parhaiten sopivan ratkaisun. 

Junior-taso

Junior-tason teknikko on aloitteleva kynsiteknikko, joka vasta harjoittelee. Teknikon työskentely on hitaampaa kuin kokeneimmilla teknikoilla, joten aikaa tulee varata enemmän, jotta teknikko saa suoritettua työnsä rauhassa huolellisesti. Junior-tason teknikko toteuttaa vain perustyylejä. Junior-tason teknikko työskentelee itsenäisesti, mutta tarvittaessa saa apuja kokeneemmalta teknikolta.

Master-taso

Master-tason teknikolla on perusosaaminen hallussa ja hän työskentelee itsenäisesti ja sujuvasti. Kädenjälki on siistiä ja oikeaoppista. Kynnet toteutetaan Junior-tasoa nopeammin.

Top-taso

Top-tason teknikolla on pitkä kokemus kynsistä. Teknikko hallitsee perustekniikoiden lisäksi myös erikoismuotoilut ja tyylit sekä erilaiset koristelut. Top-tason teknikko taitaa myös haastavemmat luonnonkynnet. Työskentely Top-teknikolla on nopeaa sekä sujuvaa.

Hyvä tietää kynsistä

RAKENNEKYNSIEN JA GEELILAKKAUKSIEN KOTIHOITO-OHJEET

Kynsillä on viikon takuu, joka edellyttää kotihoito-ohjeiden huolellista noudattamista.
 
 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.
 • Käytä kynsinauhaöljyä päivittäin. Laita myös tippa öljyä rakennekynsien alle. Käytä myös käsirasvaa.
 • Älä nypi tai pure kynsiä/kynsinauhoja.
 • Älä rasita kynsiä mekaanisesti esim. napsuttele kynsiä pöytään, avaa kynsillä tölkkejä, kansia tms. Kynsiä ei saa käyttää työkaluina, joten käytä aina sormia kynsien sijaan.
 • Älä yritä irroittaa alla kasvavaa luonnonkynttä äläkä myöskään leikkaa rakennekynsiäsi. Tarvittaessa voit viilata kynsiä, mutta on kuitenkin suotavaa, että lyhentäminen tapahtuu huollon yhteydessä.
 • Älä koskaan liimaa irronnutta tai ilmaantunutta kynttä takaisin. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja voi aiheuttaa bakteeritulehduksen. Mikäli kynsi menee rikki, niin voit varata meille korjausajan.
 • Käytä suojakäsineitä kun tiskaat , teet puutarhatöitä, siivoat tai käytät vahvoja kemikaaleja.
 • Mikäli lakkaat itse kynsiä, niin poista lakka ennen huoltoa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella.
 • Käytä pakkasilla aina hanskoja, jotta vältät äkilliset suuret lämpötilanmuutokset. Hanskat on hyvä laittaa käteen jo sisällä.
 • Varaa huoltoaika ajoissa. Mikäli viimekäynnistä on kulunut yli 5 viikkoa, veloitetaan kynsistä uusien hinta.
 • Älä poista kynsiä itse, vaan varaa poistoaika aina ammattilaiselle.